Megint itt van a Humble Indie Bundle akció amiben annyiért vihetjük a játékot, amennyit gondolunk. A pénz egy része a fejlesztőknek megy, a másik jótékony célra. Mi határozzuk meg ki mennyit kap. Az akció csak két hétig tart!

Nézzük a szeptemberi kínálatot! Most a Frozen Synapse játékot kapjuk meg, ami amúgy 25 dollárba kerül és mellé kapjuk az extra soundtrack-et ezt pedig 6 dollárért mérik. Szokás szerint azok, akik az átlagos árnál többet fizetnek, kapnak még további játékokat is: Frozen Byte, Trine, Shandowgrounds Survivor, Jack Claw, Splot. Ennek az értéke meghaladja a 45 dollárt.

A játékok működnek Windows, Linux és Mac operációs rendszereken is és lehetőség van letölteni Steam-en keresztül is. Szükség lesz azért egy erősebb konfigurációra, mert a játékok az integrált Intel grafikus kártyával nem működnek.

A játékok nem rendelkeznek DRM védelemmel, ha megveszed őket, azok a tiéd. Szabadon készíthetsz róluk biztonsági mentést, telepítheted másik gépre amit te használsz. És akkor töltöd le őket a vásárlás után, amikor csak akarod, nincs időbeli korlátozás.

Érdemes egy pillantást vetni a jelenlegi állásra a HIB oldalán. A legtöbbet megint a Linux felhasználók fizetik, kétszer annyit, mint akik Windows platformra töltik le a játékot. A második helyen a Mac használók vannak. Az előző akcióban több, mint 2 millió dollárt sikerült összegyűjteni és az élő statisztikát elnézve, erre megint jó esély van.