Az iPhone megjelenése sok technológiát megújított, ez alól a rádió-távirányítású sem jelentenek kivételt. Most már álmaink versenyautóit is lehet mobillal irányítani.

Ezt a különleges modellt iPhone, iPad, vagy iPod Touch készülékünk segítségével irányíthatjuk. A készülék képernyőjén az autóra szerelt kamera élő videóképét nézhetjük, sőt, akár rögzíthetjük is. Figyelemmel követhetjük az akkumulátor állapotát.

Az új Dension WiRC-rendszer segítségével számtalan beállítási lehetőség közül választhatunk. 8 PPM (szervó) csatorna és 4 digitális csatorna áll rendelkezésére, ha különleges képességekkel akarjuk a modellt felruházni – határt csak az képzeletünk szabhat.

A modell irányításához szükség van az ingyenesen letölthető WiRC programra, melyet az Appstore-ból pillanatok alatt telepíthető a készülékre. Használható az érintőképernyőn megjelenő joystickkel, de akár a készülék billentésével, mozgatásával is kormányozható.

A modell profi alváza sokkal többet tud, mint egy egyszerű játék: állandó összkerékhajtás, olajos lengéscsillapítók, terepmintás gumik, állítható futómű-geometria, nagyméretű első- és hátsó ütköző, motorhűtő.

A gyári készlet tartalmaz mindent, ami a modell használatához kell: menetkész alváz, fényezett, dekorált karosszéria, tölthető akkumulátor, töltő, beépített WiRC-vevő, kamera, WiFi dongle.

Toochee, a Galaktikus