Annyira az életünk részévé vált a fényképezőgép és a videókamera, hogy már mindenhova magunkkal akarjuk vinni azokat. Évek óta lehet kapni olyan fényképezőgépeket és kamerákat, amelyek elviselik az extrém körülményeket: ütésállóak, vízállóak, hőtűrőek. De egyetlen probléma van ezekkel a készülékekkel: szükség van valakire, aki kezeli azokat. Mert hiába a legjobb masina, aktív sportolás közben szükség van a kezeinkre, nincs egy harmadik végtag az exponáláshoz. Ráadásul száguldás közben nem lehet a filmezésre ügyelni.

Akik mégis szeretnék megörökíteni, amit sportolás közben látnak, azoknak a Liquid Image készülékei a tökéletes megoldás. A kemerák a védőszemüvegbe vannak beépítve. Külön típus áll a búvárok, a sízők, az offroad sportokat űzök rendelkezésére.
A készülék a hagyományos videokamerák képességeivel rendelkezik. Alkalmas 720p HD felvételek rögzítésére, természetesen hanggal, másodpercenként harminc kocka sebességgel. Fényképezőgépként öt megapixeles (2560 x 1920) képek készítésére alkalmas.

Természetesen az adott sportnak megfelelő minden védelemmel rendelkezik, például a búvárverzió harmincöt méter mélységig használható.
Kereskedelmi forgalomban 300 dollár (kb. 56 000Ft) körüli áron kapható.

Toochee, a Galaktikus