Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékzenék palackokon

Annyiféleképpen hallhattuk már a játékok zenéit, 8bitestől, a DTS-en át, a nagyzenekari feldolgozásig. Ebben a videóban a Bottle Boyz zenél egy játékteremben, repertoárjukon a Zelda, a Pokemon, Angry Birds, Tetris, stb.

0 Tovább

Pacman FPS

Pacman az egyik legrégebbi játék, komoly szerepe van abban, hogy a komputerjátékok ennyire elterjedtek. Milliónyi verzióban és platformon elkészült már, de egy verzió még hiányzik. Egy pacman rajongó 3D grafikus elképzelte, milyen lenne ez a játék FPS (First Person Sooter), vagyis a napjainkban annyira népszerű térhatású lövöldözős formában. Erről készített egy demó videót. Egészen félelmetes.

Brékingnyúz: közben kiderült, a játék is elkészült, itt kipróbálhatod.

Toochee, a galaktikus

(via youtube)

0 Tovább

8-bites szájharmonika

Néhány japán geek építette 80-as évekbeli Super Mario játékkazettából.

Toochee, a galaktikus

(via youtube)

0 Tovább

Minden gamer álma

Egy üres stúdió, 5 darab 200 centiméter átlójú tévé, és a Grand turismo 5 játék. Az álom így válik valóra.

(via barnorama)

0 Tovább

Full Screen Mario

Full Screen Mario egy egészen különleges projekt. Az eredeti játékot újraírták, de tisztán csak HTML5 nyelven. A játék rendelkezik az összes eredeti pályával, egy pálya editorral, és több millió lehetséges variációval operáló véletlen generálású pályával. A projekt nyílt forráskódú és ingyenes. A játék egyelőre még csak chrome alatt játszható.

(toochee, a Galaktikus)

(via fullscreenmario)

0 Tovább

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek