Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékzenék palackokon

Annyiféleképpen hallhattuk már a játékok zenéit, 8bitestől, a DTS-en át, a nagyzenekari feldolgozásig. Ebben a videóban a Bottle Boyz zenél egy játékteremben, repertoárjukon a Zelda, a Pokemon, Angry Birds, Tetris, stb.

0 Tovább

Versenyezz önmagaddal

A Google okosszemüvege az edzéshez. Versenyezz önmagaddal! Nem kell már félned attól, hogy kikapsz másoktól. Nem sérül az önbizalmad, mert egyedül csak önmagaddal versenyzel.

Toochee, a galaktikus

(via youtube)

0 Tovább

Kínai ultrakompakt komputer

Érdekes komputer prototípus képeibe botlottam a neten. Meglepő módon az ultrakompakt számítógép kínai fejlesztés.

A Blurtooth billentyűzet egyszerűen összehajtható, és zsebre vágható.

A monitor a szeművegbe van beépítve, és itt van a komputer néhány alkatrésze is.

A komputer nagyobbik része az egérbe lett beépítva.

A szemüvegbe a legújabb fejlesztésű, bélyegméretű AMOLED képernyő kerül.

Toochee, a Galaktikus

0 Tovább

Kamera a szemüvegben

Annyira az életünk részévé vált a fényképezőgép és a videókamera, hogy már mindenhova magunkkal akarjuk vinni azokat. Évek óta lehet kapni olyan fényképezőgépeket és kamerákat, amelyek elviselik az extrém körülményeket: ütésállóak, vízállóak, hőtűrőek. De egyetlen probléma van ezekkel a készülékekkel: szükség van valakire, aki kezeli azokat. Mert hiába a legjobb masina, aktív sportolás közben szükség van a kezeinkre, nincs egy harmadik végtag az exponáláshoz. Ráadásul száguldás közben nem lehet a filmezésre ügyelni.

Akik mégis szeretnék megörökíteni, amit sportolás közben látnak, azoknak a Liquid Image készülékei a tökéletes megoldás. A kemerák a védőszemüvegbe vannak beépítve. Külön típus áll a búvárok, a sízők, az offroad sportokat űzök rendelkezésére.
A készülék a hagyományos videokamerák képességeivel rendelkezik. Alkalmas 720p HD felvételek rögzítésére, természetesen hanggal, másodpercenként harminc kocka sebességgel. Fényképezőgépként öt megapixeles (2560 x 1920) képek készítésére alkalmas.

Természetesen az adott sportnak megfelelő minden védelemmel rendelkezik, például a búvárverzió harmincöt méter mélységig használható.
Kereskedelmi forgalomban 300 dollár (kb. 56 000Ft) körüli áron kapható.

Toochee, a Galaktikus

0 Tovább

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek