Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Légzsák mobiltelefonoknak

Sok mobiltelefon úgy megy tönkre, hogy tulajdonosa egyszerűen leejti, és a kemény padlón végzetes sérülések érik. Az ütésálló telefon csak egy-egy típus sajátossága, a készülékek többségére végzetes egy zuhanás. Talán mint az autókban, egy légzsák segíthetne.

Ez többeknek is eszébe jutott. Az Amazon.com webáruház alelnöke, még 2011. februárjában adta szabadalmi kérelmét egy mobiltelefon légzsákrendszerre.

Azonban meglepő módon mégis a japán autóóriás, a Honda mutatta be a mobiltelefonokhoz szánt légzsákvédelmét. A videó működés közben mutatja be, a még kissé ormótlan prototípust.

Bármennyire is jó ötletnek tűnik, és biztos lenne rá piaci igény, sajnos ez nem egy valódi prototípus. A Honda marketingfogása csupán, amellyel új légzsákrendszerét reklámozza.

Toochee, a galaktikus

(via autoblog)

0 Tovább

A világ mobil nélkül

Egy vicces rövidfilm arról, hogy a megszokott mobiltelefonos funkciók, hogyan is működnének egy mobiltelefon nélküli világban: twitter, email, youtube, játékok...

Toochee, a Galaktikus

(via youtube)

1 Tovább

Az első mobiltelefon reklámok

Alig több, mint húsz év telt el azóta, hogy elindult. Az első mobiltelefon reklámok a nyolcvanas évek végéről, kilencvenes évek elejéről.

Toochee, a Galaktikus

0 Tovább

Ha az Internet a világháború után született volna...

Hirdetések egy elképzelt/alternatív múltból:

Tücsi, a galaktikus

 

0 Tovább

Egy kis jóvátétel

Néhány héttel ezelőtt egy csokorra valót bemutattam a legrosszabb IT reklámfilmekből. Természetesen nem ennyire rossz a helyzet, vannak igen színvonalas, sőt humoros művek is. Jóvátételként jöjjön néhány a legjobbak közül:

 

Szőke hölgy és a terhességi teszt

 

Autórádió

 

Ezt a poént nem lövöm le:

 

Irodai düh:

 

Élet a Marson

 

 

Sony webcam:

 

Tücsi, a galaktikus

 

0 Tovább
«
12

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Utolsó kommentek