Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

iPad minivel festeni

Aki kételkedik az iPad mini képességeiben, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a videót. Seikou Yamaoka japán művész öt óra alatt festette meg a táblagépen Jan Vermeer van Delft „Lány gyöngy fülbevalóval” című világhírű festményének reprodukcióját. Csak az ujját használta a munkához. Az ötórás munka nyolc percbe sűrítve.

0 Tovább

Komputeralkatrész-művész

Érdekes fotósorozatra bukkantam a Techweb oldalán. Olyan műalkotásokat láthatunk, amely kizárólag számítógép alkatrészekből készültek. Sajnos arról nem találtam információt, hogy ezek unatkozó rendszergazdák bütykölésének eredményei, vagy művészek kerestek új platformot maguknak. De érdemes végignézni a képeket, bár némely alkotás egyszerű, mások komoly művészi értékkel bírnak, de hátha nekünk is kedvet csinálnak az alkotáshoz.

 

Tücsi, a Galaktikus

0 Tovább

Drótváz művészet

A drótváz minden tervezés és modellezés alapja A drótváz élei és csomópontjai kiadják a tárgy térbeli képét. Minél részletesebb és finomabb egy rajz, annál részletesebb egy ilyen drótváz. Azonban van egy művész, a kínai Shi Jindian, aki a drótvázat a valóságba ültette át. Műveit vékony acéldrótból készíti, az ember úgy érzi, mintha a grafika életre kelt volna. Nem tudom, hogy van-e még olyan művész, aki ennyi munkát fektet alkotásaiba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tücsi, a galaktikus

 

 

0 Tovább

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek