Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bőrkesztyű okostelefonhoz

Már 2-3 éve lehet olyan kesztyűket kapni, amellyel tudjuk a tabletek és okostelefonok érintőképernyőjét használni. De ezek egyszerű kötött kesztyűk voltak, elegáns viseletre alkalmatlan. A Pengallan cég kijött egy olyan elegáns modellel, ami a legkényesebb ízlésnek is megfelel.

 

Ők egy egyszerű trükköt alkalmaztak, a gyerekkesztyűk mintájára visszahajtható a hüvelykujj és mutatóujj vége, így az ujjbegyek szabadon maradnak. A kesztyű 175 dollárért vásárolható meg.

 

Toochee, a Galaktikus

(via bookofjoe)

0 Tovább

Nem lehet ennyire idióta

A Granite Reformatory nevű amerikai börtönből Facebookozott rendszeresen egy rab, amíg le nem bukott ritka ostoba módon.

A Facebook-oldala alapján a börtönélet nem is tűnik túlságosan nagy büntetésnek. A cellájába csempészett Blackberry segítségével a 32 éves Justin Walker viszonylag zavartalanul tudta a közösségi oldalt használni, így képeket is feltöltött a börtönből. A férfi Jus N Walk néven létrehozott adatlapjának fotói közt olyanokat is közölt, amelyeken a börtöncellájában füvezik, vagy éppen maga készítette bongjával és késeivel pózol, illetve egy cellatársával egy zacskó marihuánát mutatnak a kamerának. Ez mind külön-külön is tilos volna.

A férfi emellett szívesen posztolt arról is, hogy szereti a fantasy könyveket, az egyik kedvenc filmje a Született gyilkosok, valamint támogatja a szélsőséges neonáci white power skinhead ideológiát.

Walkert 2001-ben ítélték 30 évre egy oklahomai seriff meggyilkolásáért, most közepesen szigorú börtönből kemény fegyházba helyezték át. A maradék húsz évet már itt kell leülnie.

 Toochee, a Galaktikus

 

0 Tovább

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek