Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kisasztal komputer őrülteknek

Sokan vagyunk olyanok, akinek van otthon régi számítógépe, és nem tudja, mit kezdjen vele. Itt egy jó példa arra, hogy hogyan lehet kreatív módon megszabadulni a régi számítógépektől.

A legtöbben, akik szeretik a számítógépüket, nem könnyen válnak meg tőle. Akik nem adták el a régi PC-jüket időben, képtelenek megtenni most, mert senki nem akar megvásárolni mondjuk egy régi Pentium II számítógép többé. Még olyat is nehéz találni, aki elfogadná ajándékba.

Ez a különleges geeky asztalt több tucat alaplapból és egyéb alkatrészből építették, amelyeket mind régi PC-kből szereltek ki. A takarítása és használata egy rémálom lenne, ha nem lenne üveglapokkal borítva. Mindenesetre nem egy barátnőbarát műtárgy.

Toochee, a Galaktikus

0 Tovább

Geekzóna - Órák komputer-alkatrészekből

Toochee, a Galaktikus

0 Tovább

Komputeralkatrész-művész

Érdekes fotósorozatra bukkantam a Techweb oldalán. Olyan műalkotásokat láthatunk, amely kizárólag számítógép alkatrészekből készültek. Sajnos arról nem találtam információt, hogy ezek unatkozó rendszergazdák bütykölésének eredményei, vagy művészek kerestek új platformot maguknak. De érdemes végignézni a képeket, bár némely alkotás egyszerű, mások komoly művészi értékkel bírnak, de hátha nekünk is kedvet csinálnak az alkotáshoz.

 

Tücsi, a Galaktikus

0 Tovább

Netidők Blogtársaság

blogavatar

Digitális talkshow írásban is. Itt a Netidők! Ez a Netidők c. rádióműsor (Petőfi Rádió) blogja. Mindaz, ami elhangzik az adásban, meg ami nem.

Utolsó kommentek